Casa de pariuri nu mai e acasă

Bărbaţii, mai ales cei însurați, caută diverse refugii pentru a interacţiona cât mai puţin cu femeile. Cred că așa au apărut războaiele și campaniile lungi de cucerire. Nu-i înţeleg, dar asta e altă discuţie. Povestea este veche. Rând pe rând „redutele” au căzut, femeile au pătruns în armate, baruri, cluburi, restaurante, săli de sport, stadioane. De câțiva ani, mulți bărbați își găsiseră un nou loc de întâlnire: casele de pariuri. Fotbal, discuții, pariuri, poate și câte o bere… chestii bărbătești.

bilet-pariuri_3_size6O minte diabolică a decis că pariurile sportive nu produc suficient de mulți bani, așa că au fost introduse și diverse loterii, cu extrageri non-stop. A fost creată o breșă și dintr-o dată casa de pariuri nu a mai fost un loc atât de sigur. Să stai să studiezi meciuri, jucători, statistici nu e o treabă prea plăcută pentru femei, dar la cifre, ca să nu spun numere, se pricep din plin. Așa că liniștea masculină a fost spulberată, în prima linie s-au aflat doamne trecute de prima tinerețe, dornice de un câștig rapid, după care boala loteriilor a cuprins toate categoriile de vârstă. Parior de ocazie, acum dacă deschid ușa unei agenții și văd o doamnă la ghișeu cu niște foi în mână fac cale întoarsă direct, pentru că, așa cum am mai spus, nu îmi place să aștept.

Femeile nu se joacă, ele fac treaba temeinic, pariază zeci de bilete, schimbă numerele, „stornează” biletele, mai pun „încă zece de câte un leu”, doar pentru că au impresia că au fost atinse de inspirație, se manifestă zgomotos, sunt pătimașe. Și dacă nu le iese repetă schema, într-o frenezie demnă de o cauză mai bună.

Casa de pariuri nu mai e acasă!

Comments are closed.

4 vizitatori online acum
0 vizitatori, 4 roboti, 0 membri
Numar maxim de vizitatori astazi: 9 la 12:14 am UTC
Aceasta luna: 25 la 05-10-2018 04:22 am UTC
Acest an: 102 la 02-13-2018 06:58 am UTC
Din toate timpurile: 276 la 01-02-2011 09:45 pm UTC