O noapte în baie

Există multe locuri unde îţi poţi petrece o parte a nopţii, am o imaginație bogată, dar printre ele nu se afla baia din propria locuință.

La ceas de noapte neagră, orb de somn, m-am deplasat în baie, pentru mici necesități. Năuc din cauza unor vise scăpate de sub control (cu tot felul de cutremure și dezastre naturale), nu am mai aprins lumina, m-am agățat de ușa băii, lăsată întredeschisă, ca un înecat de un colac (nu de wc) și printr-o mișcare mai greu de explicat, în loc să o împing ușa spre perete am tras-o spre mine. Cum piciorul stâng avea un mic avans față de restul corpului, degetele din dotare s-au trezit prinse între ușă și gresie. Ca să le eliberez am încercat să împing, dar, acum știu, spațiul dintre ușă și gresie se îngustează tot mai mult spre perete. Plecat la drum cu un gând, durerea m-a făcut să uit de toate. Patru degete erau prinse în menghină, lumina era stinsă, așa că nu puteam evalua situația, sunt discret, așa că indiferent de situație nu mă puteam apuca să zbier prin casă la 3 dimineață ca să fiu salvat din capcană de restul familiei. Oricum era semi-inutil, soția doarme cu dopuri de silicon în urechi pe motiv că noaptea sunt o combinație de drujbă cu monopost de F 1. Împingând înainte și înapoi am reușit să îmi blochez piciorul și mai abitir, dar din fericire am reușit să mă așez cu fundul pe capacul vasului de wc. După minute lungi de gândire, poziția este benefică acestui proces, pe la 4 dimineața mi-a venit gândul bun. Am împins ușa cât mai mult, degetele erau deja zob și cu mișcări precise, masculine, am scos ușa din balamale. Eliberat  din capcană, prima intenție a fost să mă arunc în pat precum un vultur în cuibul din vârful muntelui. Numai că, nefiind tocmai decis dacă să împărtășesc sau nu pățania familiei, am revenit în baie ca să pun ușa la locul ei.

Greu la deal cu boii mici, rupt de somn, fără a mai fi constrâns de durere, am mai moșmondit până pe la 5 la fixatul ușii. Când treaba a fost gata am căzut în pat ca o lopată pe pământ după o zi de muncă. După fix un minut, necesitatea de la ora 3, îndelung ignorată m-a trimis iar în baie.

4 vizitatori online acum
0 vizitatori, 4 roboti, 0 membri
Numar maxim de vizitatori astazi: 9 la 12:14 am UTC
Aceasta luna: 25 la 05-10-2018 04:22 am UTC
Acest an: 102 la 02-13-2018 06:58 am UTC
Din toate timpurile: 276 la 01-02-2011 09:45 pm UTC